Alk-Abelló
BRIAL Allergen GmbH
BillerbeckALK-ABELLÓ

Az ALK-ABELLÓ egy nemzetközi cégcsoport, melynek leányvállalatai és forgalmazói az egész világot behálózzák.
Cégünk, a SPIROMED Kft. az ALK-ABELLÓ cég termékeinek kizárólagos forgalmazója Magyarországon.

Az ALK-ABELLÓ a Christian Hansen vállalatcsoport tulajdona, melynek központja Horsholm, Dánia. Alkalmazottainak száma több mint 1000 fő.

Az ALK-ABELLÓ egy innovatív, sikeres cég, mely a specifikus allergén immunterápia alkalmazásával a már diagnosztizált allergiás megbetegedések kezelését tűzte ki célul.
Az ALK-ABELLÓ törekvéseinek középpontjában az allergiában szenvedő emberek egészségromlásának megakadályozása, valamint az életminőségük javítása áll.

Az allergiás megbetegedések száma évről-évre az egész világon növekszik.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) definíciója szerint a "specifikus allergén immunterápia (vakcináció) az allergiás betegségek kezelésének hatékony, integrált része".

Egyre több és több vezető szaktekintély ajánlja már az allergén vakcinációt.

A WHO 1998. évi állásfoglalásában (position paper) hivatalosan elismeri az allergén-vakcinációt, azaz az immunterápia előnyeit a szénanátha és az asztma gyógykezelésében.

A vállalat életében központi szerepet játszik a kutatás és a fejlesztés, valamint komoly erőfeszítések irányulnak az immunterápia hosszú távú hatékonyságának klinikai dokumentálására.

A gyártási, értékesítési és a marketing tevékenységen túlmenően nagy figyelmet szentelnek a minőségbiztosításnak.

Fő termékei az immunterápiához, az allergia diagnosztizálásához kapcsolódnak.
Újabb és még inkább "felhasználó-barát" termékek gyártására törekednek az allergia gyógykezelése területén.
Az ALK-ABELLÓ törekvése és célkitűzése, hogy az allergiás betegségek diagnosztizálásában és annak gyógykezelésében a világ leginnovatívabb gyógyszergyártó vállalata legyen.

www.alk-abello.com