Alk-Abelló
BRIAL Allergen GmbH
BillerbeckBRIAL ALLERGEN GmbH

A brial allergen GmbH Németország és egyben Európa egyik vezető epicutan allergéneket előállító és forgalmazó cége, amelynek székhelye Greven, Németország.

A céget Dr. Jürgen Brinkmann gyógyszerész alapította, aki a kontaktallergének vonatkozásában több mint 30 éves tudományos tapasztalattal rendelkezik.
A brial allergen vállalattal tradicionális kapcsolatot építettünk ki a kontakt allergia meghatározásához szükséges standardizált allergén készítmények forgalmazására.

Brinkmann doktor tudományos és gyakorlati ismereteinek köszönhetően a brial allergen GmbH választékában több száz allergén megtalálható.

Az allergének gyártása a nemzetközileg elismert minőségi előírásoknak, vagyis a GMP-nek (Helyes Gyártási Gyakorlat), GLP-nek (Helyes Laboratóriumi Gyakorlat) , valamint a PIC-nek (Gyógyszerfelügyeleti Konvenció) megfelelően történik.
Minden allergén megfelel a DCDG (Német Kontaktdermatológiai Csoport), valamint az ICDRG (Nemzetközi Kontakdermatológiai Kutató Csoport) ajánlásainak és szabványainak.

Az allergének bevizsgálását, értékelését és regisztrációját a német Paul-Ehrlich Intézet végzi.

www.brial.com