A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg.

Ön a . látogató
A SPIROMED GYÓGYSZERNAGYKERESKEDELMI Kft.

Szakembergárdánk évtizedek óta jelen van a magyar gyógyszerpiacon.
Szakmai tapasztalatunk, személyi felkészültségünk, valamint tárgyi feltételeink vevőink magas szintű, minőségi kiszolgálását hivatott megvalósítani.

Főbb tevékenységi körünk az alábbiakban foglalható össze:

Marketing tevékenység
A SPIROMED Kft. által forgalmazott termékekkel kapcsolatos marketing és promóciós tevékenység.
Konferenciák, szimpóziumok szervezése, illetve azokon való részvétel.
Tudományos publikációk.

Piackutatás
Új termékek, valamint szállítók felkutatása a tevékenység bővítése és a forgalom növelése érdekében.

Új termékek bevezetése
Szállítókkal történő megállapodások megkötése, hatósági engedélyek megszerzése.

Egyedi gyógyszer- és diagnosztikai készítmények importja és nagykereskedelmi forgalmazása:

Allergológiai készítmények
Az immunterápiás- és diagnosztikai készítményeket ismert és magas minőségű termékeket előállító gyártóktól szerezzük be, ahol a gyártás egész folyamata szigorúan ellenőrzött, nemzetközileg elfogadott és előirt szabályoknak és szabványoknak megfelelően történik, kezdve a felhasznált alapanyagok minőségétől egészen a késztermékek minőségi kontrolálásáig.
Az általunk importált allergológiai készítmények tekintetében kizárólagos magyarországi forgalmazási joggal rendelkezünk.

A szállító cégekkel megkötött hosszúlejáratú Szállítási Szerződéseink keretében a szállítás folyamatossága, valamint a szakmai promocionáló és marketing tevékenység megfelelő gyártói háttérrel biztosított.

Forgalmunk folyamatosan emelkedik, jelenleg az immunterápiás allergológiai gyógyszerek tekintetében piacvezető szerepet töltünk be.

2005. évben további forgalomnövekedést várunk a vezető immunterápiás készítményünk törzskönyvezése és társadalombiztosítási támogatásba történő befogadása után, mely által a betegeknek a gyógyszerekhez való hozzájutása lényegesen egyszerűbb lesz.

Egyéb egyedi import gyógyszerek különböző indikációra
Igény szerint egyedi gyógyszerek behozatala és forgalmazása.

Az allergiával kapcsolatos egyéb termékek forgalmazása:

  • Curatest® és Curatest F® nem allergizáló kamrás tapaszok, amelyeket a kontakt allergia vizsgálatokhoz használnak.
  • A Spirig svájci gyógyszergyár Daylong® és MicroBan® fényvédő napozószerei érzékeny bőrre, extrém UV sugárterhelés esetére, valamint bőrbetegségben szenvedőknek.
  • Billerbeck speciális ágynemű termékcsaládok allergiások részére.
  • Egyszerhasználatos baktérium- és vírusszűrők, szájcsutorák, melyek alkalmazása a keresztfertőzések megelőzése érdekében kötelezően előírt a légzésdiagnosztikai eszközök használatánál.


Rendelkezünk a gyógyszerek importjához és forgalmazásához szükséges szakhatósági engedélyekkel. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett gyógyszernagykereskedelmi raktárt üzemeltetünk, ahol a beérkező gyógyszerszállítmányok szakszerű átvétele, minőségbiztosítása, tárolása, valamint a vevők részére történő expediálása folyik a vonatkozó hatósági előírásoknak megfelelően.

A gyógyszerek és diagnosztikai készítmények vevőkhöz való eljuttatását saját kiszállítási bázison, valamint szerződés alapján más gyógyszernagykereskedő cég elosztási csatornáján keresztül valósítjuk meg. Egyéb készítmények szállításához a csomagküldő (courier) szerviz szolgáltatását vesszük igénybe.