Kik vagyunk?

Az allergia gyógyítása a mi küldetésünk

Ma Magyarországon cégünk a Spiromed Kft. az egyetlen gyógyszer-nagykereskedelmi cég, amely az allergia kezelésére és diagnosztikájára specializálódott.

A Spiromed Kft-t Dr. Gondoss Magdolna szakgyógyszerész alapította 1998-ban, azzal a céllal, hogy cégünk az Európában található lehető legkiválóbb minőségű diagnosztikai és terápiás lehetőségeket biztosítsa az egészségügyi intézmények és a betegek számára.

Egészségügyi szolgáltató partnereinket (orvosi rendelők, kórházak), valamint a gyógyszertárakat szakmai tanácsadással segítjük és biztosítjuk részükre a lehető legjobb, rugalmas, személyre szabott kiszolgálást. Hisszük, hogy az általunk képviselt gyógyszergyártók, orvostechnikai eszközgyártók és laboratóriumi teszteket gyártó cégek innovatív termékeivel olyan egyedülálló termékkört kínálunk, amellyel a leghatékonyabban vehetjük fel a küzdelmet az allergia ellen.

 

Termékeink

  • Prick tesztek és lándzsák
  • Epicutan tesztek és tapaszok
  • Légzésfunkciós vizsgálatokhoz szükséges fogyóanyagok
  • Allergológiai labortesztek
  • Allergén immunterápiás készítmények

 

Tájékozódjon hiteles forrásból!

A honlapon szereplő témákat az allergológia területén jártas egészségügyi szakemberek írták és allergológus szakorvos lektorálta. Reméljük, hogy oldalainkon sok hasznos információt talál.

Köszönjük a látogatást, kellemes böngészést!

 

 

„Immár több mint 20 éve cégünk küldetése, hogy a magyarországi allergiás betegek életminősége javuljon, hogy egy jobb, teljesebb életet élhessenek.”

Jó egészséget kívánok!

Dr. Gondoss Magdolna
gyógyszerész igazgató