Kik vagyunk?

Az allergia gyógyítása a mi küldetésünk

Ma Magyarországon cégünk a Spiromed Kft. az egyetlen gyógyszer-nagykereskedelmi cég, amely az allergia kezelésére és diagnosztikájára specializálódott.

A Spiromed Kft-t Dr. Gondoss Magdolna szakgyógyszerész alapította 1998-ban, azzal a céllal, hogy cégünk az Európában található lehető legkiválóbb minőségű diagnosztikai és terápiás lehetőségeket biztosítsa az egészségügyi intézmények és a betegek számára.

Egészségügyi szolgáltató partnereinket (orvosi rendelők, kórházak), valamint a gyógyszertárakat szakmai tanácsadással segítjük és biztosítjuk részükre a lehető legjobb, rugalmas, személyre szabott kiszolgálást. Hisszük, hogy az általunk képviselt gyógyszergyártók, orvostechnikai eszközgyártók és laboratóriumi teszteket gyártó cégek innovatív termékeivel olyan egyedülálló termékkört kínálunk, amellyel a leghatékonyabban vehetjük fel a küzdelmet az allergia ellen.

 

Allergiások részére ajánlott termékeinket a webshopban találja meg.

Tájékozódjon hiteles forrásból!

A honlapon szereplő témákat az allergológia területén jártas egészségügyi szakemberek írták és allergológus szakorvos lektorálta. Reméljük, hogy oldalainkon sok hasznos információt talál.

Köszönjük a látogatást, kellemes böngészést!

 

 

„Immár több mint 20 éve cégünk küldetése, hogy a magyarországi allergiás betegek életminősége javuljon, hogy egy jobb, teljesebb életet élhessenek.”

Jó egészséget kívánok!

Dr. Gondoss Magdolna
gyógyszerész igazgató

Allergiásokat segítő termékeink

Webshopunkban lévő készítményeket kifejezetten allergiás betegeknek fejlesztették ki és kategóriájuk legmagasabb minőségét képviselik.

Légúti allergiásoknak orröblítőt és fémallergiásokat segítő terméket ajánlunk.